Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

CO2 brandblussers

Ontdek de voordelen van CO2 brandblussers voor branden in de brandklassen B en C. Veilig voor apparatuur, laat geen residu achter en is ideaal voor gevoelige omgevingen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste brandblusser?
Start de keuzehulp


3 Producten
Toon:
CO2 brandblusser 5 KG
-14%
 
CO2 brandblusser 5 KG
MAISKA CO2 brandblusser 2 KG
-21%
 
MAISKA
CO2 brandblusser 2 KG
Toon 1 - 3 van 3
CO2 brandblussers

CO2 brandblusser kopen?

CO2 brandblussers worden ook wel koolzuursneeuwblussers genoemd en laten bij gebruik geen resten achter. Dit type blusser is hiermee uitermate geschikt voor het blussen van vloeistof branden en voor het doven van branden in ruimtes met kostbare elektrische apparatuur. Een koolzuursneeuwblusser heeft geen indringend vermogen en bij gebruik wordt de brand uitgeblazen waardoor er geen een nevenschade op de gebluste materialen ontstaat. De CO2 brandblusser kun je gebruiken voor serverruimtes, hoogspanningsinstallaties, computerruimten, laboratoria en in de grafische industrie.

CO2 brandblussers: effectief en veilig

CO2 brandblussers zijn een van de meest effectieve manieren om branden te blussen en jouw bedrijf, kantoor of woning veilig te houden. Deze brandblussers zijn ontworpen om elektrische branden te blussen, maar kunnen ook worden gebruikt om andere soorten branden te bestrijden.

Hoe werken CO2 brandblussers?

CO2-brandblussers werken door het blussen van vuur door het wegnemen van zuurstof. De CO2 brandblusser spuit een vloeibare koolstofdioxide op het vuur, waardoor het zuurstofniveau daalt en het vuur wordt gedoofd. De koolstofdioxide verdampt snel en laat geen residu achter, wat deze brandblusser ideaal maakt voor het blussen van elektrische branden.

Voordelen van CO2 brandblussers

CO2 brandblussers hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten brandblussers. Ten eerste laat de CO2 geen residu achter, wat betekent dat het veilig is voor elektronica en andere gevoelige apparatuur. Ten tweede is het een van de meest effectieve manieren om elektrische branden te blussen. Ten derde is het een veilige en eenvoudige manier om branden te blussen, zonder dat er schade aan het pand wordt toegebracht.

Waarom zou je kiezen voor een CO2 brandblusser?

Als je op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om branden te blussen, dan is een CO2 brandblusser een goede keuze. Het is niet alleen effectief tegen elektrische branden, maar het laat ook geen residu achter en is veilig voor de apparatuur. Bovendien is het eenvoudig te gebruiken en kan het snel worden ingezet in noodgevallen.

Onderhoud van CO2 brandblussers

Het is belangrijk om jouw CO2 brandblusser goed te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze altijd klaar is voor gebruik in noodgevallen. Regelmatig onderhoud houdt in dat je visuele inspecties, het wegen van de brandblusser en het controleren van de druk. Daarnaast moeten CO2 brandblussers om de 10 jaar worden gekeurd en hervuld.

Dus als je op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om branden te blussen, dan is een CO2 brandblusser de juiste keuze. Het is niet alleen geschikt voor het blussen van elektrische branden, maar het laat ook geen residu achter en is veilig voor jouw apparatuur. Vergeet niet om jouw CO2 brandblusser regelmatig te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze altijd klaar is voor gebruik.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een CO2 brandblusser?

CO2 brandblussers zijn ideaal voor het blussen van elektrische branden en vloeistofbranden, zonder residu achter te laten. Ze zijn perfect voor ruimtes met gevoelige apparatuur zoals serverruimtes en laboratoria omdat ze de onderdelen niet beschadigen. Hun vermogen om snel te verdampen maakt ze ook geschikt voor gebruik in de grafische industrie en hoogspanningsinstallaties.

Hoe werkt een CO2 brandblusser en waarom is deze effectief?

Een CO2 brandblusser dooft vuur door een stroom van koud koolstofdioxide gas uit te stoten, wat de zuurstof rond het vuur verdringt. Dit snelle proces zorgt ervoor dat het vuur effectief wordt gedoofd zonder schadelijke resten achter te laten, waardoor het ideaal is voor elektronica en kostbare apparatuur.

Wanneer moet ik mijn CO2 brandblusser onderhouden of vervangen?

Regelmatig onderhoud van een CO2 brandblusser is cruciaal om de functionaliteit te waarborgen. Visuele inspecties en gewichtscontroles moeten jaarlijks worden uitgevoerd om zeker te zijn dat de blusser vol en operationeel is. Daarnaast is het aanbevolen om de brandblusser elke 10 jaar professioneel te laten hervullen en opnieuw te laten keuren om te garanderen dat hij klaar is voor gebruik bij noodsituaties.

Merken
Inhoud
Blusstof
Brandklasse
Temperatuur
Type
Prijs
Min Max
Sluiten
Allesveilig.nl is al sinds 2008 een vertrouwd adres op het gebied van beveiligingsproducten. In onze webwinkel kunt u de beste merken bestellen voor gunstige prijzen. Daarnaast heeft onze ervaren klantenservice alle vakkundige kennis in huis om u te adviseren en waar nodig te ondersteunen. Ons centrale magazijn is gevestigd in Breda. Hier beheren wij een grote eigen voorraad zodat bestelde producten direct worden ingepakt en uw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Wij zijn meervoudig gecertificeerd en officieel dealer van een groot aantal A-merken. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar artikelen voor het brandveilig maken van uw woning of bedrijf. Wij verkopen betrouwbare en gecertificeerde rookmelders, koolmonoxidemelders, gasmelders of hittemelders. Ook leveren wij goedgekeurde brandblussers, blusdekens en vluchtladders van alle bekende fabrikanten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies ontvangen op basis van uw unieke situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)88 - 123 0 888. Wij zijn u graag van dienst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!