Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Schuimblussers

Koop bij Allesveilig.nl de perfecte schuimblusser voor jouw behoeften, beschikbaar in verschillende capaciteiten en speciaal ontworpen voor effectieve brandbestrijding met minimale nevenschade.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste brandblusser?
Start de keuzehulp


23 Producten
Toon:
Schuimblusser 6 Liter standaard
-25%
 
Schuimblusser 6 Liter standaard
Schuimblusser 6 liter ABF  vetbrand
-33%
 
Schuimblusser 6 liter ABF vetbrand
Schuimblusser 6 liter 2-pack
-6%
 
Schuimblusser 6 liter 2-pack
Schuimblusser 9 liter ABF vetbrand
-22%
 
Schuimblusser 9 liter ABF vetbrand
Schuimblusser 2 Liter
-36%
 
Schuimblusser 2 Liter
Sprayblusser 0,75 Liter
-15%
 
Sprayblusser 0,75 Liter
MAISKA Schuimblusser 2 liter ABF
 
MAISKA
Schuimblusser 2 liter ABF
Allesveilig Schuimblusser 6 Liter Ecogroen
-29%
 
Allesveilig
Schuimblusser 6 Liter Ecogroen
Schuimblusser 6 liter AB
-31%
 
Schuimblusser 6 liter AB
12-pack Sprayblusser MAISKA 0,75L
-21%
 
12-pack Sprayblusser MAISKA 0,75L
3-pack Sprayblusser 0,75L
-16%
 
3-pack Sprayblusser 0,75L
MAISKA Universele houder
-5%
 
MAISKA
Universele houder
Schuimblusser 9 liter
-14%
 
Schuimblusser 9 liter
Schuimblusser en brandblusserbox pakket
-10%
LI6 Lithium blusser
 
LI6 Lithium blusser
Schuimblusser en blusdeken pakket
-4%
 
Schuimblusser en blusdeken pakket
Toon 1 - 23 van 23
Schuimblussers

Waarom zou je kiezen voor een schuimblusser?

Een schuimblusser is zeer gebruiksvriendelijk en effectief. De sproeischuimblusser is geschikt voor het blussen van vloeibare en vaste stoffen in de brandklassen A en B. Het schuim dringt diep door in vaste stoffen als papier en hout en is daarnaast direct inzetbaar voor het blussen van vloeistofbranden. Schuim heeft een verstikkende en verkoelende werking op vrijwel alle materialen Wij hebben ook vet schuimblussers in ons assortiment die geschikt zijn voor het blussen van frituur- en vetbranden in de brandklasse F. De eventuele nevenschade bij gebruik van een sproeischuimblusser is nihil. Nog een voordeel is dat de sproeischuimblusser breed inzetbaar is. Dit type blusser kan gebruikt worden in woningen, studentenhuizen, bij kamerverhuur, scholen, werkplaatsen, kantoorgebouwen en keukens.

In onderstaande menu vind je alle schuimblussers van diverse merken en met verschillende bluscapaciteiten. Alle sproeischuimblussers zijn direct uit voorraad leverbaar.
 

Een schuimblusser kopen bij Allesveilig.nl

Een schuimblusser is voorzien van een speciaal voor dit type brandblusser ontwikkeld AAAF-schuim. Dit schuim zorgt ervoor dat er geen zuurstof meer bij de brand kan komen waardoor het vuur gedoofd wordt. De bluscapaciteit van een schuimblusser is krachtig en door de hoge spuitdruk kun je een beginnende brand in een handomdraai blussen. Bij Allesveilig.nl koop je sproeischuimblussers van hoge kwaliteit. Alle aangeboden brandblussers zijn voorzien van het Rijkstypekeur en voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen.

Schuimblusser: een zeer effectieve brandblusser in gebruik

Tegenwoordig is een schuimblusser de meest verkochte brandblusser. Mede door het uitermate effectieve karakter van een schuimblusser en het voordeel dat er bij gebruik vrijwel geen nevenschade ontstaat. Een schuimblusser staat onder permanente druk en is hierdoor direct inzetbaar voor het blussen van een beginnende brand. In een kort tijdsbestek kan je met behulp van een schuimblusser een brand doven doordat het schuim direct koelt en er voor zorgt dat er geen zuurstof meer bij de brandhaard komt.

Schuimblussers zijn inzetbaar voor het blussen van brandbare vloeistoffen zoals olie, benzine en verf (brandklasse B) en daarnaast voor brandbare vaste stoffen zoals papier, textiel, hout, kunststoffen en rubber (brandklasse A).  Wanneer een schuimblusser ook is voorzien van het brandklasse F label kan deze ook worden gebruikt voor het blussen van vet- of frituurbranden.
 

Waarom zou ik een schuimblusser kiezen voor mijn woning of kantoor?

Schuimblussers zijn zeer effectief voor het blussen van vaste stoffen en vloeistoffen, zoals in brandklassen A en B. Ze bieden het voordeel van minimale nevenschade, wat ze ideaal maakt voor gebruik in woningen, kantoren, scholen en keukens. Hun directe inzetbaarheid en krachtige bluscapaciteit helpen snel een beginnende brand onder controle te krijgen.

Wat zijn de voordelen van een schuimblusser vergeleken met andere types brandblussers?

Schuimblussers zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en veroorzaken weinig tot geen nevenschade, waardoor ze een populaire keuze zijn voor veel omgevingen. Ze werken door een combinatie van koeling en verstikking, waardoor ze snel vlammen doven. De permanente druk waaronder ze staan zorgt ervoor dat ze onmiddellijk kunnen worden ingezet.

Zijn schuimblussers geschikt voor alle types branden?

Schuimblussers zijn vooral geschikt voor branden die vallen onder brandklasse A (brandbare vaste stoffen zoals hout en papier) en B (brandbare vloeistoffen). Sommige schuimblussers zijn ook geschikt voor brandklasse F (vet- en frituurbranden), wat ze een veelzijdige optie maakt voor locaties zoals keukens en restaurants.

Merken
Inhoud schuim
Blusstof
Brandklasse
Temperatuur
Type
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Allesveilig.nl is al sinds 2008 een vertrouwd adres op het gebied van beveiligingsproducten. In onze webwinkel kunt u de beste merken bestellen voor gunstige prijzen. Daarnaast heeft onze ervaren klantenservice alle vakkundige kennis in huis om u te adviseren en waar nodig te ondersteunen. Ons centrale magazijn is gevestigd in Breda. Hier beheren wij een grote eigen voorraad zodat bestelde producten direct worden ingepakt en uw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Wij zijn meervoudig gecertificeerd en officieel dealer van een groot aantal A-merken. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar artikelen voor het brandveilig maken van uw woning of bedrijf. Wij verkopen betrouwbare en gecertificeerde rookmelders, koolmonoxidemelders, gasmelders of hittemelders. Ook leveren wij goedgekeurde brandblussers, blusdekens en vluchtladders van alle bekende fabrikanten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies ontvangen op basis van uw unieke situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)88 - 123 0 888. Wij zijn u graag van dienst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!