Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Keuringsstickers kopen bij Allesveilig.nl

Keuringsstickers zijn een essentieel onderdeel geworden van verschillende industrieën en sectoren om de veiligheid en naleving van richtlijnen te waarborgen. Bestel deze bij Allesveilig!

43 Producten
Toon:
Keuringssticker NEN 3140
-34%
 
Keuringssticker NEN 3140
Gaatjestang voor keuringsstickers
-33%
 
Gaatjestang voor keuringsstickers
Keuringssticker afgekeurd volgens NEN 3140
-35%
Keuringssticker afgekeurd op rechthoek
-35%
 
Keuringssticker afgekeurd op rechthoek
Keuringssticker Volgende keuring op
-35%
 
Keuringssticker Volgende keuring op
Keuringssticker Goedgekeurd tot
-8%
 
Keuringssticker Goedgekeurd tot
Gaatjestang Professional
-20%
 
Gaatjestang Professional
Keuringssticker Volgende VCA keuring
-35%
 
Keuringssticker Volgende VCA keuring
Gaatjestang Professional - Basic
-24%
 
Gaatjestang Professional - Basic
Keuringssticker Volgende inspectie op
-34%
 
Keuringssticker Volgende inspectie op
Keuringssticker goedgekeurd
-10%
 
Keuringssticker goedgekeurd
Toon 1 - 24 van 43
Keuringsstickers kopen bij Allesveilig.nl

Keuringsstickers volgens NEN 3140 normen: veiligheid heeft prioriteit

Het naleven van de NEN 3140 normen is essentieel voor veilig werken met elektrische installaties en gereedschappen. Keuringsstickers spelen een cruciale rol in het aantonen van de naleving van deze normen. Wanneer een apparaat of machine succesvol is gekeurd volgens de NEN 3140 normen, wordt er een keuringssticker geplaatst met een specifieke vervaldatum. Dit stelt medewerkers en inspecteurs in staat eenvoudig te controleren of een apparaat nog veilig te gebruiken is.

 

Ronde keuringsstickers: een veelzijdige optie

Naast traditionele rechthoekige keuringsstickers zijn er ook ronde keuringsstickers beschikbaar. Deze stickers bevatten dezelfde informatie maar bieden een uniek visueel element. Ronde stickers zijn vaak opvallend en gemakkelijk te herkennen, zelfs van een afstand. Door gebruik van verschillende kleuren en groottes kunnen ze dienen als een hiërarchisch identificatiesysteem, waardoor eenvoudig het meest recent gekeurde apparaat kan worden gevonden.

 

Keuringsstickers met 'goedgekeurd tot': een duidelijke indicatie van veiligheid

Keuringsstickers met de vermelding 'goedgekeurd tot' geven aan wanneer een apparaat opnieuw moet worden gekeurd om de veiligheid te waarborgen. Deze duidelijke indicatie helpt medewerkers en inspecteurs snel te zien of een apparaat nog voldoet aan de veiligheidsnormen. Door tijdig te anticiperen op de vervaldatum kan een grondige keuring worden uitgevoerd voordat de sticker verloopt, waardoor de veiligheid op de werkplek gewaarborgd blijft en ongevallen worden voorkomen.

 

VCA keuringsstickers: Veiligheid is een gedeelde verantwoordelijkheid

VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is een internationaal erkende certificering voor veilig werken. VCA keuringsstickers tonen aan dat apparatuur en machines periodiek zijn gekeurd volgens de vastgestelde normen. Bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn, voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheidsbeheerssystemen en risicobeheer. Door het gebruik van VCA keuringsstickers laten bedrijven zien dat zij veiligheid serieus nemen en een hoge mate van professionaliteit uitstralen.

 

Conclusie

Keuringsstickers zijn een essentieel instrument voor het waarborgen van veiligheid en naleving in diverse industrieën. Of het nu gaat om het volgen van NEN 3140 normen, het gebruik van ronde stickers, stickers met 'goedgekeurd tot', of specifieke VCA keuringsstickers, deze hulpmiddelen spelen een vitale rol bij het identificeren van gekeurde apparatuur en machines. Ze bieden duidelijkheid, zichtbaarheid en helpen bij het voorkomen van ongevallen op de werkplek.

 

Kan ik mijn eigen ontwerp gebruiken voor keuringsstickers?

Op dit moment niet, maar we zijn bezig met deze mogelijkheid te ontwikkelen.

Wat gebeurt er als ik een apparaat gebruik waarvan de keuringssticker is verlopen?

Het gebruik van een apparaat met een verlopen keuringssticker kan ernstige veiligheidsrisico's met zich meebrengen. Controleer regelmatig of alle apparatuur up-to-date is en zorg op tijd voor een nieuwe keuring.

Zijn keuringsstickers water- en weerbestendig?

Ja, keuringsstickers worden meestal geproduceerd met duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze ook buiten kunnen worden gebruikt zonder dat de kwaliteit of leesbaarheid verslechtert.

Prijs
Min Max
Sluiten
Allesveilig.nl is al sinds 2008 een vertrouwd adres op het gebied van beveiligingsproducten. In onze webwinkel kunt u de beste merken bestellen voor gunstige prijzen. Daarnaast heeft onze ervaren klantenservice alle vakkundige kennis in huis om u te adviseren en waar nodig te ondersteunen. Ons centrale magazijn is gevestigd in Breda. Hier beheren wij een grote eigen voorraad zodat bestelde producten direct worden ingepakt en uw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Wij zijn meervoudig gecertificeerd en officieel dealer van een groot aantal A-merken. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar artikelen voor het brandveilig maken van uw woning of bedrijf. Wij verkopen betrouwbare en gecertificeerde rookmelders, koolmonoxidemelders, gasmelders of hittemelders. Ook leveren wij goedgekeurde brandblussers, blusdekens en vluchtladders van alle bekende fabrikanten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies ontvangen op basis van uw unieke situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)88 - 123 0 888. Wij zijn u graag van dienst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!