Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

NEN-testers kopen op Allesveilig.nl

NEN 3140 keuringen zijn essentieel voor de veiligheid van elektrische handgereedschappen en installaties. Deze keuringen vereisen specifieke testapparatuur, variërend van basis- tot geavanceerde modellen, om te voldoen aan diverse testvereisten.

3 Producten
Toon:
Nieaff-Smitt EazyPAT NEN 3140 tester
 
Nieaff-Smitt
EazyPAT NEN 3140 tester
Nieaff-Smitt EazyPAT NEN 3140 USB tester
 
Nieaff-Smitt
EazyPAT NEN 3140 USB tester
Nieaff-Smitt SafetyPAT NEN 3140 tester
 
Nieaff-Smitt
SafetyPAT NEN 3140 tester
Toon 1 - 3 van 3
NEN-testers kopen op Allesveilig.nl

Het belang van NEN 3140 keuringen

NEN 3140 keuringen zijn essentieel voor de veiligheid van elektrische handgereedschappen en installaties. Voor deze periodieke keuringen, uitgevoerd door gecertificeerde NEN 3140 keurmeesters, is specifieke testapparatuur vereist: de NEN 3140 testers. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de diversiteit van apparatuur die onder de NEN 3140 norm valt, elk met zijn eigen technische specificaties, risico’s en keuringseisen. Ons assortiment omvat verschillende modellen, van de basis EazyPAT tot de geavanceerde SafetyPAT 3140, met uiteenlopende prijzen en functionaliteiten. Dit stelt je in staat de juiste keuze te maken op basis van de benodigde testvereisten en het type apparatuur dat je gebruikt. Ons team staat klaar om je te adviseren over de meest geschikte NEN 3140 tester voor je specifieke behoeften, zodat je verzekerd bent van de juiste investering voor je veiligheidskeuringen.

Het kiezen van een geschikte tester

Het kiezen van de juiste NEN 3140 tester hangt af van de complexiteit en de vereisten van de te testen apparaten. Elk model biedt unieke eigenschappen zoals geheugenplaatsen, lekstroommetingen en zelfs ingebouwde camera’s voor gedetailleerde inspecties. Of je nu behoefte hebt aan een simpel model voor basishandgereedschap of een geavanceerde optie voor uitgebreide functionaliteiten en risico-evaluaties, wij hebben de oplossing. Daarnaast benadrukken we het belang van het kiezen van een tester die niet alleen voldoet aan de huidige, maar ook aan toekomstige behoeften, om zo de veiligheid van je apparatuur en installaties te waarborgen. Bij twijfel adviseren we altijd direct contact op te nemen voor persoonlijke ondersteuning, zodat je verzekerd bent van de juiste NEN 3140 tester voor je organisatie.

Waarom zijn NEN 3140 keuringen belangrijk?

NEN 3140 keuringen zijn cruciaal voor de veiligheid van elektrische handgereedschappen en installaties. Ze zorgen ervoor dat de apparatuur voldoet aan de veiligheidsnormen, wat ongelukken en schade kan voorkomen. 

Hoe kies ik de juiste NEN 3140 tester?

De keuze hangt af van de complexiteit en vereisten van de te testen apparaten. Overweeg eigenschappen zoals geheugenplaatsen, lekstroommetingen en ingebouwde camera’s. Ons team staat klaar om je te adviseren over de beste optie voor jouw behoeften.

Wat zijn de verschillende soorten NEN 3140 testers?

Ons assortiment varieert van basis modellen zoals de EazyPAT tot geavanceerde opties zoals de SafetyPAT 3140. Elk model heeft specifieke functies om aan verschillende testvereisten te voldoen.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Allesveilig.nl is al sinds 2008 een vertrouwd adres op het gebied van beveiligingsproducten. In onze webwinkel kunt u de beste merken bestellen voor gunstige prijzen. Daarnaast heeft onze ervaren klantenservice alle vakkundige kennis in huis om u te adviseren en waar nodig te ondersteunen. Ons centrale magazijn is gevestigd in Breda. Hier beheren wij een grote eigen voorraad zodat bestelde producten direct worden ingepakt en uw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Wij zijn meervoudig gecertificeerd en officieel dealer van een groot aantal A-merken. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar artikelen voor het brandveilig maken van uw woning of bedrijf. Wij verkopen betrouwbare en gecertificeerde rookmelders, koolmonoxidemelders, gasmelders of hittemelders. Ook leveren wij goedgekeurde brandblussers, blusdekens en vluchtladders van alle bekende fabrikanten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies ontvangen op basis van uw unieke situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)88 - 123 0 888. Wij zijn u graag van dienst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!