Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Gasmelders kopen op Allesveilig.nl

Bij Allesveilig.nl vind je betrouwbare gasmelders die aardgas, butaan en propaan detecteren. Plaats ze strategisch om tijdig gewaarschuwd te worden bij gaslekkages!

1 Producten
Toon:
Fito 12V gasmelder incl. adapter en aanstekerplug
-9%
 
Fito
12V gasmelder incl. adapter en aanstekerplug
Toon 1 - 1 van 1
Gasmelders kopen op Allesveilig.nl

Gasmelder kopen op Allesveilig.nl

Ben je op zoek naar een betrouwbare gasmelder? Bij Allesveilig.nl vind je de beste gasmelders voor je woning. Onze gasdetectors waarschuwen je tijdig bij het vrijkomen van gevaarlijke gassen zoals aardgas (methaan), butaan (flessengas), en propaan (LPG). Het is cruciaal om snel op de hoogte te zijn van gaslekkages, omdat deze gassen giftig zijn en explosiegevaar kunnen veroorzaken. Onze gasmelders detecteren gassen voordat er enig explosiegevaar ontstaat, wat je veiligheid aanzienlijk vergroot.

Goedgekeurde gasmelder kopen

Bij het aanschaffen van een gasmelder is het belangrijk te weten welke gassen de melder kan detecteren. Wij bieden melders die aardgas, butaan en propaan kunnen detecteren, zoals de 12V gasmelder. Voor ruimtes met één type gas is een specifieke gasdetector voldoende. Heb je te maken met meerdere gassen in je woning, winkel, kantoor of horecagelegenheid? Dan is een gasalarm dat alle genoemde gassen detecteert de beste keuze.

Let op de plaatsing van een gasdetector

De juiste plaatsing van een gasmelder is cruciaal. Aardgas stijgt naar boven, dus monteer de melder maximaal 30 cm onder het plafond. Propaan en butaan blijven laag bij de grond, dus plaats de melder maximaal 30 cm boven de vloer en 2 tot 3 meter van de hittebron.

Uit welke gasmelders kun je kiezen op Allesveilig.nl?

Bij Allesveilig.nl vind je meerdere betrouwbare gasdetectors en een mobiele gasdetectiepen. Onze gasalarmen van Garvan en Alecto kunnen ook op 12V worden aangesloten met een meegeleverde adapter. De mobiele gasdetectiepen van Honeywell is handig om overal in huis gaslekkages op te sporen. Heb je vragen over onze gasmelders? Neem gerust contact met ons op voor advies.

 

Waarom zou ik een gasmelder kopen?

Een gasmelder waarschuwt je tijdig voor gevaarlijke gaslekkages van aardgas, butaan en propaan. Dit helpt gezondheidsrisico's en explosiegevaar te voorkomen, wat je veiligheid aanzienlijk vergroot. 

Waar moet ik mijn gasmelder plaatsen?

Plaats de gasmelder afhankelijk van het gas dat je wilt detecteren. Voor aardgas monteer je de melder maximaal 30 cm onder het plafond. Voor butaan en propaan plaats je de melder maximaal 30 cm boven de vloer en 2 tot 3 meter van de hittebron.

Welke gasmelders biedt Allesveilig.nl aan?

Allesveilig.nl biedt diverse gasmelders van Garvan en Alecto, geschikt voor 12V aansluiting, en een mobiele gasdetectiepen van Honeywell. Deze melders detecteren aardgas, butaan en propaan, en zorgen voor maximale veiligheid in je woning of bedrijf.

 

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Allesveilig.nl is al sinds 2008 een vertrouwd adres op het gebied van beveiligingsproducten. In onze webwinkel kunt u de beste merken bestellen voor gunstige prijzen. Daarnaast heeft onze ervaren klantenservice alle vakkundige kennis in huis om u te adviseren en waar nodig te ondersteunen. Ons centrale magazijn is gevestigd in Breda. Hier beheren wij een grote eigen voorraad zodat bestelde producten direct worden ingepakt en uw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Wij zijn meervoudig gecertificeerd en officieel dealer van een groot aantal A-merken. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar artikelen voor het brandveilig maken van uw woning of bedrijf. Wij verkopen betrouwbare en gecertificeerde rookmelders, koolmonoxidemelders, gasmelders of hittemelders. Ook leveren wij goedgekeurde brandblussers, blusdekens en vluchtladders van alle bekende fabrikanten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies ontvangen op basis van uw unieke situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)88 - 123 0 888. Wij zijn u graag van dienst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!