Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Veiligheidshesjes kopen op Allesveilig.nl

Veiligheidshesjes zijn cruciaal voor zichtbaarheid in diverse situaties. Deze hesjes in felle kleuren met reflecterende banen zorgen ervoor dat je altijd goed opvalt, of je nu in het donker werkt of onderweg bent. Er zijn verschillende soorten beschikbaar

155 Producten
Toon:
Veiligheidshesje met rits oranje
-9%
 
Veiligheidshesje met rits oranje
Veiligheidshesje roze
-50%
 
Veiligheidshesje roze
EHBO hesje geel
-17%
 
EHBO hesje geel
Veiligheidshesje groen
-34%
 
Veiligheidshesje groen
BHV hesje geel
-17%
 
BHV hesje geel
Veiligheidshesje rood
-34%
 
Veiligheidshesje rood
EHBO hesje blauw
-17%
 
EHBO hesje blauw
Veiligheidshesje met rits geel
-20%
 
Veiligheidshesje met rits geel
Veiligheidshesje met rits groen
-8%
 
Veiligheidshesje met rits groen
Veiligheidshesje geel
-29%
 
Veiligheidshesje geel
Security hesje geel
-24%
 
Security hesje geel
Security hesje blauw
-16%
 
Security hesje blauw
RWS hesje groen
-17%
 
RWS hesje groen
Veiligheidshesje met rits blauw
-8%
 
Veiligheidshesje met rits blauw
RWS hesje blauw
-23%
 
RWS hesje blauw
RWS hesje oranje
-14%
 
RWS hesje oranje
Veiligheidshesje blauw
-8%
 
Veiligheidshesje blauw
Veiligheidshesje kind oranje
-36%
 
Veiligheidshesje kind oranje
Veiligheidshesje paars
-40%
 
Veiligheidshesje paars
Security hesje rood
-16%
 
Security hesje rood
Toon 1 - 24 van 155
Veiligheidshesjes kopen op Allesveilig.nl

Veiligheidshesjes zijn onmisbaar voor zichtbaarheid in diverse situaties. Deze hesjes in felle kleuren met reflecterende banen zorgen ervoor dat je altijd goed opvalt, of je nu in het donker werkt of onderweg bent. Er zijn veel verschillende soorten veiligheidshesjes beschikbaar, afgestemd op specifieke behoeften en beroepen.

Lichtgevend in het donker

Wanneer het weer somber is, schemert of donker wordt, is het dragen van een veiligheidshesje essentieel voor je zichtbaarheid. Reflecterende banen zorgen ervoor dat licht wordt weerkaatst, waardoor je goed zichtbaar bent voor anderen. Dit is vooral belangrijk voor hardlopers, hondenuitlaters en mensen die ‘s avonds of bij slechte lichtomstandigheden buiten werken.

Hoewel het in Nederland niet verplicht is om veiligheidshesjes in de auto te hebben, is het verstandig om er een bij je te dragen voor je eigen veiligheid bij pech of ongevallen.

 

Veilig werken

Veiligheid op het werk is cruciaal, en een veiligheidshesje draagt bij aan zowel zichtbaarheid als duidelijkheid. Verschillende kleuren hesjes helpen bij het onderscheiden van rollen en verantwoordelijkheden.

Oranje veiligheidshesje 

Zo is bijvoorbeeld de kleur oranje al sinds 2019 bedoeld voor medewerkers aan het spoor en aan de weg. Dat is eigenlijk in heel Europa zo, dus dat maakt het gebruik van deze kleur heel logisch. Dan herkennen ook de toeristen deze medewerkers aan hun hesje. Naast de spoorwegmedewerkers en wegwerkers is ook op de bouw het oranje hesje in 2019 de standaardkleur geworden voor werknemers. 

Geel veiligheidshesje

Voor leidinggevenden op de bouw is er het gele hesje. Zij moeten ook zorgen voor de veiligheid van de andere medewerkers op de bouw. Doordat zij een andere kleur hesje dragen zijn degenen die de leiding hebben goed te herkennen. 

Andere kleuren

Veiligheidshesjes zijn ook verkrijgbaar in groen en blauw. Deze kleuren kunnen nuttig zijn voor het onderscheiden van groepen, bijvoorbeeld bij evenementen of in teamomgevingen.

RWS hesjes

Speciaal voor het werk aan de weg en het spoor zijn oranje RWS hesjes beschikbaar. Deze veiligheidshesjes voldoen aan de door Rijkswaterstaat gestelde vereisten. Toch zijn er meer kleuren RWS hesjes. Voor hulpverleners zijn er de BHV hesjes en voor personeel in de beveiliging zijn er hesjes met de opdruk ‘beveiliger’. 

BHV hesjes en veiligheidshesjes bedrukt

Voor een bedrijfshulpverlener (of BHV’er) is het van belang om goed op te vallen. Deze persoon geeft aanwijzingen en verleent hulp als dat nodig is. Voor hen zijn er speciale bedrukte veiligheidshesjes. Niet verplicht in een bepaalde kleur, want door de opdruk is het sowieso duidelijk met wie je te maken heeft. Er is keuze tussen de opdruk BHV, Ploegleider BHV of Hoofd BHV. 

Val op in de menigte

Zijn er veel mensen bij elkaar en bent je verantwoordelijk voor de veiligheid? Zorg er dan voor dat je en jouw collega hulpverleners en/of beveiligers opvallen. Op een evenement of een festival is het vaak erg druk en loopt iedereen door elkaar. Door het dragen van veiligheidshesjes (liefst met opdruk) in verschillende kleuren, zie je elkaar goed en val je op tussen de bezoekers. 

Stuur jouw kind veilig de straat op 

Je ziet ze vast wel eens rijden: een hele rits fietsertjes met gele hesjes aan. De kans is groot dat deze kinderen op de fiets op weg zijn van school naar het zwembad of op de terugweg. Gelukkig zijn de veiligheidshesjes ook te koop in kindermaten. 

Kinderen zijn nog kwetsbaarder dan volwassen mensen. Als een kind een veiligheidshesje aan heeft, valt het goed op in het verkeer voor de andere weggebruikers. Die zijn dan extra voorzichtig.  Scholen en bedrijven in de kinderopvang maken er dan ook graag gebruik van. 

Veiligheidshesjes met rits

Voor extra comfort zijn er veiligheidshesjes met rits, voorzien van zakken voor je walkietalkie, mobiele telefoon, pennen en sleutels.

 

Waarom is het belangrijk om een veiligheidshesje te dragen?

Een veiligheidshesje zorgt voor betere zichtbaarheid, vooral bij slechte lichtomstandigheden of in gevaarlijke werkomgevingen. Reflecterende banen weerkaatsen licht, waardoor je goed zichtbaar bent voor anderen, wat je veiligheid aanzienlijk verhoogt.

Welke kleuren veiligheidshesjes zijn er en wat betekenen ze?

Veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met specifieke betekenissen: oranje voor spoorwegmedewerkers en bouwvakkers, geel voor leidinggevenden, en andere kleuren zoals groen en blauw voor onderscheid tussen groepen. Elke kleur helpt bij het identificeren van rollen en verantwoordelijkheden.

Zijn veiligheidshesjes verplicht in Nederland?

Hoewel het in Nederland niet verplicht is om veiligheidshesjes in de auto te hebben, is het dragen ervan sterk aan te raden voor je eigen veiligheid bij pech of ongevallen. In bepaalde beroepen en situaties, zoals werken langs de weg of op bouwplaatsen, zijn veiligheidshesjes vaak wel verplicht.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Allesveilig.nl is al sinds 2008 een vertrouwd adres op het gebied van beveiligingsproducten. In onze webwinkel kunt u de beste merken bestellen voor gunstige prijzen. Daarnaast heeft onze ervaren klantenservice alle vakkundige kennis in huis om u te adviseren en waar nodig te ondersteunen. Ons centrale magazijn is gevestigd in Breda. Hier beheren wij een grote eigen voorraad zodat bestelde producten direct worden ingepakt en uw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Wij zijn meervoudig gecertificeerd en officieel dealer van een groot aantal A-merken. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar artikelen voor het brandveilig maken van uw woning of bedrijf. Wij verkopen betrouwbare en gecertificeerde rookmelders, koolmonoxidemelders, gasmelders of hittemelders. Ook leveren wij goedgekeurde brandblussers, blusdekens en vluchtladders van alle bekende fabrikanten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies ontvangen op basis van uw unieke situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)88 - 123 0 888. Wij zijn u graag van dienst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!