Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Markeringen kopen bij Allesveilig.nl

Markering zorgt voor veiligheid en duidelijkheid door gebieden af te zetten, belangrijke plekken te markeren, en tijdelijke routes te creëren. Gebruik markeringslint, verkeerskegels of markeringstape voor maximale zichtbaarheid en veiligheid.

8 Producten
Toon:
Allesveilig Verkeerskegel
-8%
 
Allesveilig
Verkeerskegel
Opvouwbare Gevarendriehoek
-5%
 
Opvouwbare Gevarendriehoek
10-pack verkeerskegel hard 50cm
-20%
 
10-pack verkeerskegel hard 50cm
10-pack verkeerskegel soepel 30cm
-28%
 
10-pack verkeerskegel soepel 30cm
Afzetlint rood/wit
-13%
 
Afzetlint rood/wit
Portwest Natte Vloer Waarschuwingsbord
 
Portwest
Natte Vloer Waarschuwingsbord
Vloer markeringstape Zwart - Geel
-29%
 
Vloer markeringstape Zwart - Geel
Toon 1 - 8 van 8
Markeringen kopen bij Allesveilig.nl

Markering wordt gebruikt voor diverse doeleinden zoals het afzetten van gebieden, markeren van belangrijke plekken en creëren van tijdelijke routes. Goede markering is duidelijk zichtbaar en verhoogt de veiligheid. De benodigde soort markering hangt af van het gebruik en de situatie.

Waar wordt markering voor gebruikt?

  1. Gebied afzetten: Markeringslint is ideaal voor het tijdelijk afzetten van gebieden, groot of klein. Het is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor uitstekende zichtbaarheid. Dit kan gecombineerd worden met borden voor extra informatie.

  2. Belangrijke plekken markeren: Markering maakt belangrijke locaties, zoals verzamelplaatsen, duidelijk vindbaar en zichtbaar. Dit schept duidelijkheid en verhoogt de veiligheid.

  3. Tijdelijke routes creëren: Voor tijdelijke doorgangen of routes is goede zichtbaarheid cruciaal. Markeringslinten met opvallende patronen, zoals rood/wit, zorgen ervoor dat deze onder alle omstandigheden opvallen.

 

De verschillende vormen markering

  • Markeringslint: Perfect voor het afzetten van gebieden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met opdrukken voor specifieke doeleinden, zoals zwart/geel lint voor politie.

  • Verkeerskegels: Ideaal voor het afzetten, markeren en omleiden van wegen. Ze zijn snel te plaatsen, verplaatsen en verwijderen, en worden vaak gebruikt bij wegwerkzaamheden.

  • Markeringstape: Geschikt voor het afbakenen van gebieden en aangeven van looproutes. Tape kan eenvoudig op de vloer worden geplaatst, wat het flexibel en handig maakt.

 

Vaak gebruikt in combinatie met andere veiligheidsproducten

Verkeerskegels of lint worden zelden gebruikt zonder hulp van andere veiligheidsproducten. Dan gaat het in de eerste plaats om veiligheidshesjes. Markering breng je aan om voor duidelijkheid te zorgen. Zichtbaarheid is daarbij belangrijk om die duidelijkheid te geven en de veiligheid te waarborgen. Wordt er gewerkt binnen een gemarkeerd gebied, of in de nabijheid hiervan? Zorg er dan altijd voor dat de mensen die hier aan het werk zijn ook optimaal zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld met behulp van veiligheidshesjes.

 

Wat zijn de belangrijkste toepassingen van markering?

Markering wordt voornamelijk gebruikt voor het afzetten van gebieden, markeren van belangrijke plekken, en creëren van tijdelijke routes. Dit zorgt voor duidelijkheid en verhoogt de veiligheid. 

Welke soorten markering zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten markering, zoals markeringslint, verkeerskegels en markeringstape. Elk type heeft specifieke toepassingen en voordelen afhankelijk van de situatie.

Waarom is zichtbaarheid belangrijk bij markering?

Zichtbaarheid is cruciaal bij markering om duidelijkheid te bieden en veiligheid te garanderen. Duidelijke markeringen zorgen ervoor dat mensen snel en effectief kunnen reageren op situaties.

 

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Allesveilig.nl is al sinds 2008 een vertrouwd adres op het gebied van beveiligingsproducten. In onze webwinkel kunt u de beste merken bestellen voor gunstige prijzen. Daarnaast heeft onze ervaren klantenservice alle vakkundige kennis in huis om u te adviseren en waar nodig te ondersteunen. Ons centrale magazijn is gevestigd in Breda. Hier beheren wij een grote eigen voorraad zodat bestelde producten direct worden ingepakt en uw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Wij zijn meervoudig gecertificeerd en officieel dealer van een groot aantal A-merken. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar artikelen voor het brandveilig maken van uw woning of bedrijf. Wij verkopen betrouwbare en gecertificeerde rookmelders, koolmonoxidemelders, gasmelders of hittemelders. Ook leveren wij goedgekeurde brandblussers, blusdekens en vluchtladders van alle bekende fabrikanten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies ontvangen op basis van uw unieke situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)88 - 123 0 888. Wij zijn u graag van dienst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!