Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Vluchtladders

5 Producten
Toon:
Vluchtladder 10 meter
-14%
 
Vluchtladder 10 meter
Vluchtladder 16 meter
 
Vluchtladder 16 meter
Vluchtladder 20 meter
 
Vluchtladder 20 meter
Toon 1 - 5 van 5
Vluchtladders

Een betrouwbare vluchtladder kopen bij Allesveilig.nl

Een vluchtladder is een veilig hulpmiddel wanneer normale vluchtroutes niet toegankelijk zijn. Een vluchtladder wordt ook wel brandladder of noodladder genoemd. Met een vluchtladder kunt u veilig vluchten bij brand. Door de brandweer wordt het aanbevolen om op iedere bewoonde kamer boven de begane grond een vluchtladder te hebben.In veel woningen zoals bijvoorbeeld studentenhuizen zijn de aanwezige vluchtroutes namelijk niet toereikend. Een vluchtladder biedt dan uitkomst om uzelf en andere inwoners in veiligheid te brengen.

Vluchtladder voor elke etage of verdieping

Een brandladder is een flexibel inzetbare ladder die u makkelijk kunt uitrollen en geschikt is voor bevestiging aan een kozijn, radiator of vensterbank. Bij het kopen van een vluchtladder dient u goed op te letten voor welke hoogte u de vluchtladder wenst te gebruiken. In veel gevallen is het niet erg als er ten opzichte van de grond of vloer enige ruimte overblijft. Vluchtladders zijn voorzien van afstandhouders die er in combinatie met uw gewicht zorg voor dragen dat de ladder stabiel hangt tijdens het gebruik. Wij verkopen vluchtladders met een lengte van 5,7,10,16 en 20 meter.

Waar kan ik de vluchtladder het beste bewaren

Dit is een belangrijk vraag die u zich voor gebruik dient te stellen. Het is van groot belang dat de ladder wordt bewaard op een plek die goed toegankelijk is. Denk er hierbij aan dat u de brandladder niet opbergt op een plaats waar u in korte tijd niet bij kunt. In gevaarlijk situaties heeft u normaliter maar enkele minuten om uzelf in veiligheid te brengen. Bewaar de ladder bij het dakraam of kozijn waar de alternatieve vluchtroute is. Zo bent u er zeker van dat de ladder kunt gebruiken wanneer dit noodzakelijk is. Vluchtladders zijn ontworpen om snel geplaatst te kunnen worden bij nood. U plaats de haken over het raamkozijn en vensterbank en rolt de ladder uit, de afstandhouder draagt er zorg voor dat de haken uit elkaar en rechtop blijven staan. Vrijwel ieder raamkozijn of vensterbank is geschikt om te gebruiken. Plaatsing aan een dakraam is ook mogelijk, houdt u er wel rekening mee dat de traptreden minder makkelijk over de dakgoot of dakpannen uitgerold kunnen worden.

Draagvermogen van de vluchtladder

Een vluchtladder is getest en gemaakt om het gewicht van de gebruiker te kunnen dragen. De noodladders zijn volledig toegerust op gebruiksgemak en veiligheid. Het gebruikte materiaal en het ophangmechanisme is speciaal ontwikkeld om in alle situaties zelfstandig te gebruiken. Bij de ontwikkeling en productie wordt aan de veiligheid van iedere brandladder de grootst mogelijke zorg besteed. Het is echter raadzaam om indien er meerdere personen moeten vluchten niet tegelijkertijd af te dalen. De ladder kan het gewicht van 2 personen wel dragen maar indien u de ladder met meerdere personen tegelijk gebruikt zorgt dit voor minder stabiliteit. Denkt u eraan dat het van belang om rustig te blijven en dat u tijdens het gebruik stap voor stap uzelf in veiligheid brengt. Het is raadzaam om vooraf te oefenen en kijken hoe de vluchtladder in uw situatie het best kan worden gebruikt.

Prijs
Min Max
Sluiten
Allesveilig.nl is al sinds 2008 een vertrouwd adres op het gebied van beveiligingsproducten. In onze webwinkel kunt u de beste merken bestellen voor gunstige prijzen. Daarnaast heeft onze ervaren klantenservice alle vakkundige kennis in huis om u te adviseren en waar nodig te ondersteunen. Ons centrale magazijn is gevestigd in Breda. Hier beheren wij een grote eigen voorraad zodat bestelde producten direct worden ingepakt en uw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Wij zijn meervoudig gecertificeerd en officieel dealer van een groot aantal A-merken. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar artikelen voor het brandveilig maken van uw woning of bedrijf. Wij verkopen betrouwbare en gecertificeerde rookmelders, koolmonoxidemelders, gasmelders of hittemelders. Ook leveren wij goedgekeurde brandblussers, blusdekens en vluchtladders van alle bekende fabrikanten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies ontvangen op basis van uw unieke situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)88 - 123 0 888. Wij zijn u graag van dienst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!