Menu
EUR
Nieuwbouwwoning voorzien van beveiliging

Nieuwbouwwoning voorzien van beveiliging

Nieuwbouwwoning voorzien van beveiliging

In dit stadium van de bouw is het ook van belang te kijken naar de beveiliging van uw nieuwe woning. Het is namelijk erg handig als alle stroompunten op de juiste plekken zitten als het gaat om brand en inbraakbeveiliging. Vaak is het zo dat u dit in een vroeg stadium van de bouw nog kunt aangeven. Ook een inbouw muurkluis of vloerkluis kunt u in deze fase een plek geven in uw nieuwe woning.

Rookmelders op netstroom die bedraad koppelbaar zijn

Brandbeveiliging kan heel handig en netjes aangesloten worden op het stroomnetwerk. Als u de rookmelders graag via de netstroom wilt aansluiten dan is het handig om te weten waar ze komen te hangen. U kunt er voor kiezen om op iedere verdieping in ieder geval één rookmelder te hangen. Daarnaast kunt u in de keuken en de garage kiezen voor een hittemelder. Deze reageert niet op rook en stof maar op een snel stijgende temperatuur. De melders kunt u bedraad met elkaar koppelen zodat u in ieder vertrek gewaarschuwd wordt als er een alarmmelding is. Dit is heel makkelijk te installeren door de elektriciën wanneer hij alle kabels trekt. Als u koppelbare melders kiest met een back-up lithium batterij zoals de Ei 166E rookmelder en de Ei 164E hittemelder dan heb u er de komende tien jaar geen omkijken naar.

Een inbouwkluis achter uw schilderij

Tijdens de bouw van uw nieuwe woning kunt u een plek kiezen voor een inbouwkluis. Deze kan in een muur of in de vloer verwerkt worden. U kunt dan de formaten doorgeven aan de aannemer en hij zal ervoor zorgen dat u een kluis op de aangegeven plek kunt inbouwen. Het is handig deze uit het zicht te plaatsen, dus in de vloer onder uw bed of in een kast. Een kluis achter een schilderij of onder uw tapijt is natuurlijk een gave filmische plek maar niet erg handig. Kies voor een kluis die zowel inbraak als brandwerend is. Er bestaat ook een kluis dat vermomd is als een stopcontact. De kluis kan tijdens de bouw ingebouwd worden en geen dief die ziet dat dit een kluis is en geen stopcontact.

Deurbel met een camera

Met de Abus deurintercom kunt u op een hele makkelijke manier de oprit en voordeur in de gaten houden. Deze deurbel met camera meldt via de WIFI wanneer er iemand voor de deur staat. Er zit een bewegingsmelder in dus ook wanneer er niet aangebeld wordt kunt u een melding op uw mobiel krijgen. De beelden worden opgeslagen en deze kunnen ook later nog bekeken worden. Ook is dit apparaatje voorzien van een intercom zodat u kunt praten met degene voor de deur. Helemaal van nu, wanneer er bijvoorbeeld een pakketje bezorgd wordt kun u de bezorger direct vragen deze bij de buren of in de tuin achter te laten. Via de app kunt u de deur openen op afstand. U kunt natuurlijk ook voor een bedraad alarmsysteem met camera’s, bewegingsmelders en magneetcontacten kiezen als u u nieuwe huis optimaal wilt beveiligen.

Als de woning helemaal klaar is en opgeleverd is kunt u naast bovengenoemde veiligheidsmaatregelen ook nog nadenken over een brandblusser, branddeken en een vluchtladder.

Lees ook eens de blog “Rookmelders redden levens

Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, acties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!